Πληροφορίες

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ATTICA BASKETBALL CUP 3 on, συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, με την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.

Χρόνος και Τόπος διεξαγωγής: Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 1 & 2 Ιουλίου 2017, στα δύο γήπεδα καλαθοσφαίρισης του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΜΕΤΣ», του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Μάρκου Μουσούρου 70, στην περιοχή ΜΕΤΣ.

Στόχος & Φιλανθρωπικός σκοπός διοργάνωσης: Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί  για τον εορτασμό των 70 χρόνων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας  και στοχεύει στην ανάπτυξη και αναβάθμιση της μαζικής άθλησης στη χώρα μας και στη συμμετοχή περισσότερων συμπολιτών μας σε προγράμματα σωματικής άσκησης και φυσικής δραστηριότητας. Παράλληλα με τους στόχους της διοργάνωσης, συνυπάρχει και φιλανθρωπικός σκοπός, αφού μέρος από τις όποιες χορηγίες εξασφαλισθούν καθώς και από τα παράβολα συμμετοχής των ομάδων θα διατεθούν για την αγορά απινιδωτών και εγκατάστασή τους σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Χαιρετισμοί Συνδιοργανωτών & Υποστηρικτών:

Φίλες και φίλοι,

Με την ιδιότητα του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά «ATTICA BASKETBALLCUP 3on3», αλλά και ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, σας καλωσορίζω και σας εύχομαι κάθε επιτυχία, νίκες αλλά κυρίως να περάσετε ευχάριστα. Να το διασκεδάσετε, να το ευχαριστηθείτε, γιατί όσο σημαντική και αν είναι η προπόνηση ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης που έχει κάποιος σαν όφελος από τα γυμναστήρια, το ίδιο σημαντική είναι και εφαρμογή της, σε κάποιο άθλημα που χαροποιεί και ευχαριστεί τον καθένα μας. Ο ΣΙΓΑ πάντα πρωτοπόρος και δραστήριος, θα είναι εδώ και στο μέλλον να σας προσφέρει αυτήν την αθλητική δραστηριότητα.

Μιχάλης Μηνούδης

Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής

 

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων  και εγώ προσωπικά στηρίζουμε με θέρμη και χαιρετίζουμε την διόργανωσή «ATTICA BASKETBALLCUP 3on3»,  που μόνο θετικό κοινωνικό και αθλητικό αποτύπωμα αφήνει. Τέτοιες ενέργειες είναι αξιέπαινες και απαραίτητες σε κάθε κοινωνία, μιας και εκτός από τα ευεργετικά οφέλη της σωματικής άσκησης για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι και ο ιδανικός τρόπος για να γαλουχηθούν τα νέα παιδιά σε βασικές αξίες όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός, η άμιλα και ο πρωταθλητισμός. Τέλος ας μην ξεχνάμε, ότι ειδικά το αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης, μας έχει προσφέρει τις περισσότερες επιτυχίες και συγκινήσεις σε συλλογικό αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων από οποιαδήποτε άλλο ομαδικό άθλημα. Οι επιτυχίες αυτές άναψαν την σπίθα για να ασχοληθεί η νέα γενιά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, ενώ μέσω προσπαθειών σαν αυτή η σπίθα έγινε φλόγα που έφερε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εκφράζω την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες μου σε όλους τους φορείς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί μας και υποστηρίζουν την προσπάθειά μας.

Γιάννης Γκόβας

Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων

 

Από την πρώτη ημέρα της προσπάθειας μας, βρισκόμαστε δίπλα στα μικρά παιδιά, θέλοντας να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα αλλα και ευελπιστώντας, ότι θα αποτελέσουν το...μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.
Έτσι, μόνο με θετικό μάτι, μπορούσαμε να δούμε την πρόσκληση, για το «ATTICA BASKETBALL CUP 3on3», το οποίο συνδιοργανώνουν σημαντικοί φορείς και οργανισμοί του αθλητισμού και της άθλησης.
Κάθε καλοκαιρι, διοργανώνουμε κι εμείς τουρνουά 3on3, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο ΜΕΤΣ και θα συμμετέχουμε στην προσπάθεια.

Ο Σύνδεσμός μας βγαίνει πιο δυνατός μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και συνέχεια στη διοργάνωση.

Γιάννης Καλαμπόκης

Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών  Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος χαιρετίζουμε τη συνδιοργάνωση «ATTICA BASKETBALL CUP 3on3», και συγχαίρουμε την πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής για την διοργάνωση του τουρνουά.Ο Σύλλογός μας, θα υποστηρίξει ενεργά και θα συνεργασθεί με τους συνδιοργανωτές για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια.

Μιχάλης Κυρίτσης

Πρόεδρος Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών  Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος

 

 

Επιτροπές Τουρνουά:

Επίτιμη Επιτροπή

 1. Κωνσταντίνος Τσιούφης, Πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
 2. Ιωάννης Γουδέβενος, Αντιπρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
 3. Ιωάννης Κανακάκης, Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
 4. Γιάννης Γκόβας, Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων
 5. Σπύρος Πάντζας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής
 6. Νίκος Σοφιανός, Γενικός Γραμματέας ΕΒΕΑ
 7. Ζώης Κολιός, Αντιπρόεδρος ΟΕΕ

Οργανωτική Επιτροπή

 1. Γεωργία Γιαννουλίδου, Γενική Διευθύντρια Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας
 2. Μανώλης Μαγγίνας, Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων
 3. Χάρης Λιόντος, Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής
 4. Νίκος Κωστόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Αθηνών
 5. Ηλίας Ζαχαρόγιαννης, Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Αθηνών

Εκτελεστική Επιτροπή

 1. Μιχάλης Μηνούδης, Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής
 2. Ιωάννα Φουρκιώτου, Ταμίας Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής
 3. Δώρος Κλεοβούλου, Γενικός Γραμματέας Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων

Τεχνική Επιτροπή

 1. Μιχάλης Κυρίτσης
 2. Μάριος Ιντζελέρ
 3. Θανάσης Αλεξανδράκης
 4. Μάριος Μπατής
 5. Νίκος Μπουτεράκος

Τεχνικοί Διευθυντές Τουρνουά

 1. Νίκος Κωστόπουλος
 2. Θανάσης Αλεξανδράκης
 3. Γιώργος Ναυπλιώτης
 4. Γιάννης Ναυπλιώτης
 5. Νίκος Μπουτεράκος