Πρόγραμμα

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συγκέντρωση ομάδων: Σημείο συγκέντρωσης των ομάδων αποτελούν οι κερκίδες του Α’ κλειστού γηπέδου του γυμναστηρίου Μετς. Οι ομάδες μπορούν να προσέρχονται στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά το Σάββατο από τις 09:30.

Κλήρωση προκριματικών αγώνων: Η κλήρωση για τους προκριματικούς αγώνες θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς το Σάββατο 1 Ιουλίου, ώρα 11:00. Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, μπορούν να παρευρεθούν εκπρόσωποι των ομάδων.

Δημοσιοποίηση της κλήρωσης των προκριματικών αγώνων: Αμέσως μετά την κλήρωση των προκριματικών αγώνων, το πρόγραμμα θα αναρτηθεί εδώ, για να ενημερωθούν οι ομάδες για την ακριβή ώρα και ημέρα διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας τους.

Ώρα έναρξης αγώνων: Το Σάββατο 1 Ιουλίου θα αρχίσουν οι προκριματικοί αγώνες των ομίλων, με επίσημη ώρα έναρξης στις 11:30.

Αμφίεση αθλητών: Οι αθλητές των ομάδων θα φορούν υποχρεωτικά στολή καλαθοσφαίρισης και όλοι οι αθλητές θα φέρουν τα διακριτικά (σαλιάρες), τις οποίες θα παραλαμβάνουν και θα επιστρέφουν στη Γραμματεία του κάθε αγώνα.

Παραλαβή υλικού: Οι ομάδες, οι οποίες ολοκληρώνουν την εγγραφή τους, θα μπορούν να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρες 11:00-20:00 και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και ώρες 11:00-20:00, από τα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 164 στη Δάφνη ή το Σάββατο 1 Ιουλίου από το γήπεδο του ΜΕΤΣ μεταξύ 09:30-12:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση παραλαβής του υλικού: Οι αθλητές των ομάδων για να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα, θα πρέπει να φροντίσουν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους και να παρουσιάσουν στα σημεία παραλαβής υλικού είτε το καταθετήριο στην τράπεζα του παράβολου συμμετοχής ή την απόδειξη πληρωμής του παράβολου από τα Γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής.